3/5 (1 beoordeling)
Griekenland / Eilandhoppen Sporaden

Eilandhoppen Skopelos, Alonissos & Skiathos 15d

  
MEER FOTOS »

BESCHRIJVING
Prijzen en beschikbaarheid »

Sporaden Eilandhoppen
De eilandengroep Sporaden is uitstekend geschikt voor 'Island Hopping'. Bij deze combinatiereis kiest u voor de eilanden Skopelos, Alonissos en Skiathos.

Skopelos
Skopelos is het grootste vakantie-eiland van de Sporaden en mag met recht een oase van rust genoemd worden. Het binnenland van Skopelos met haar groene heuvels en schilderachtige plaatsjes vraagt erom ontdekt te worden. Langs de kust liggen vele verborgen baaien met aantrekkelijke strandjes. Houdt u van uitgaan tijdens uw vakantie? Skopelos kent alleen in de hoofdplaats Skopelos-Stad een uitgaansleven met gezellige taverna’s en barretjes.

Alonissos
Alonissos is het meest rustige en minst toeristische eiland van de Sporaden. Alonissos is een klein eiland dat een grillige kustlijn en vele fraaie baaitjes met kleine stranden heeft. Tevens zijn er authentieke dorpjes die een ”must” zijn voor de liefhebber van het Griekse vakantieleven.

Skiathos
Skiathos is het kleinste eiland van de Sporaden. Kenmerkend voor het eiland is de overweldigende groene natuur. Één van de mooiste stranden van het eiland vindt u in Koukounaries. De accommodaties liggen hier in een grote baai en weergeeft een prachtig decor van olijf- en pijnbomen. Het strand bestaat uit zand en fijne kiezeltjes en met een zeebodem die geleidelijk afloopt. Het achterland bestaat uit beschermd duingebied.

Dit pakket bevat:
retourvlucht Skiathos, 14 overnachtingen o.b.v. logies, alle transfers en overtochten.

Ferry indicatietijden:
Skiathos - Skopelos ca. 2,5 uur
Skiathos - Alonissos ca. 3 uur
Skopelos - Alonissos ca. 30 min.

De transfertijden over land zijn gemiddeld ca. 30 minuten.

Belangrijke informatie 

U vliegt aan op het eiland Skiathos. Vervolgens vertrekt u dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. U bezoekt Skiathos als laatste eiland zodat u op het eiland bent waar u met het vliegtuig vandaan vertrekt. Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt uw reisschema bepaalt wanneer u ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud. Afhankelijk van diverse omstandigheden wordt uw accommodatie ter plaatse voor u geregeld. Veelal zal dit een studio zijn met kitchenette, op basis van logies. Het kan voorkomen dat u in een hotelkamer verblijft, zonder kitchenette, op basis van logies en ontbijt.  


Prijzen en beschikbaarheid »

Bezoekers die deze accommodatie bekeken, bekeken ook:

Eilandhoppen
Skopelos & Skiathos 8d
Laagste vanaf prijs
o.b.v. 2 personen en
standaard verzorging
Lees meer »
vanaf: € 269
Prijzen en
Beschikbaarheid »
Eilandhoppen
Skopelos & Skiathos 15d
Laagste vanaf prijs
o.b.v. 2 personen en
standaard verzorging
Lees meer »
vanaf: € 439
Prijzen en
Beschikbaarheid »
Eilandhoppen
Skopelos, Alonissos & Skiathos 22d
Laagste vanaf prijs
o.b.v. 2 personen en
standaard verzorging
Lees meer »
vanaf: € 779
Prijzen en
Beschikbaarheid »
Om Travelbits.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.     SLUITEN