Griekenland / Eilandhoppen Cycladen

Eilandhoppen Santorini & Naxos 8d

  
MEER FOTOS »

BESCHRIJVING
Prijzen en beschikbaarheid »
Algemeen
Tijdens deze 8-daagse combinatiereis bezoekt u twee eilanden van de Cycladen. De Cycladen is één van de mooiste eilandengroepen van Griekenland en bestaat uit de eilanden Santorini, Mykonos, Naxos, Paros en Ios. Kleine bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden midden in de azuurblauwe zee. Met deze eilandhop reis bezoekt u de eilanden Naxos en Santorini. U vaart van eiland naar eiland en op elk eiland wordt u opgevangen en per transfer naar uw accommodatie gebracht.

U vliegt aan op het eiland Santorini. Vervolgens vertrekt u dezelfde dag of de volgende dag met de boot naar een volgend eiland. Op de eilanden zult u circa 3-5 nachten verblijven. U bezoekt Santorini als laatste eiland zodat u op het eiland bent waar u met het vliegtuig vandaan vertrekt. Tijdens deze reis verblijft u in 2* hotels.

Afhankelijk van diverse omstandigheden ter plaatse zoals het weer wordt uw reisschema bepaalt wanneer u ter plaatse bent. Het reisprogramma is dan ook te allen tijde onder voorbehoud.  

Dit pakket bevat: 
retourvlucht Santorini, alle overnachtingen, alle transfers en overtochten. 

Transfer 
De transfer van het vliegveld van Santorini naar de haven duurt ca. 30 minuten. De overtocht van Santorini is per ferry en duurt ca. 2 uur naar Naxos. Na aankomst op het eiland van uw keuze dient u rekening te houden met een transfer van ca. 30 minuten naar uw accommodatie. 

Prijzen en beschikbaarheid »

Bezoekers die deze accommodatie bekeken, bekeken ook:

Om Travelbits.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.     SLUITEN