Griekenland / Kreta / Plakias

Appartement Eleonas

  
MEER FOTOS »

BESCHRIJVING
Prijzen en beschikbaarheid »

Algemeen
Appartementen Eleonas (Huize Eleonas) in Plakias op Kreta heeft een prima ligging: in de heuvels van Plakiás, rustig in een landelijke omgeving en toch op loopafstand van het dorp. De hellende weg loopt tussen de olijfbomen en brengt u bij het trapsgewijs gebouwde huis. Het laatste stukje is wat steiler en brengt u bij de woning op de onderste etage van de eigenaren. Wij hebben hier voor u vier eenvoudige appartementen gecontracteerd. De landelijke sfeer van de ligging is ook terug te vinden in de inrichting van deze appartementen.

Ligging
De afstand naar het dorp is 250 meter en naar het strand is het 400 meter.

Faciliteiten
Huize Eleonas beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en wifi.

Appartement A
Appartement type A is geschikt voor 2 tot 4 personen en bevindt zich op de bovenste etage. De woonkamer heeft een keukenhoek met eethoek. Er is een sofa die als slaapplaats voor de derde en vierde persoon kan fungeren. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Aan deze kamer grenst een klein balkon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Buitenom gaat een trapje van een paar treden naar het grote terras met schitterend uitzicht over de heuvels en het dorp Plakias en de zee.

Appartement B
Appartement type B is geschikt voor 2 tot 3 personen en is gelegen op een tussenetage. Deze is iets kleiner dan type C en heeft in de woonkamer slechts een sofa staan. De slaapkamer is door een boog en enkele treden van de woonkamer gescheiden. Vanuit de slaapkamer bereikt men het balkon via een aantal treden. Uiteraard ontbreekt een zitje hier niet en het balkon heeft hetzelfde uitzicht als dat van type A.

Appartement C
Appartement type C is geschikt voor 2 tot 4 personen en is gelegen op een tussenetage. De woonkamer is door middel van een eetbar met krukken gescheiden van de keuken. Er staan een tafel met stoelen en twee sofa's die een slaapplaats bieden aan de derde en vierde persoon. Het ruime slaapgedeelte is van de woonkamer gescheiden door een boog en is enkele treden hoger gelegen. Hier staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en toilet. Het balkon met zitje grenst direct aan de slaapkamer.

Appartement D
Appartement type D is tevens gelegen op een tussenverdieping en is geschikt voor 2 tot 3 personen. Het beschikt over een woonkamer met een sofa als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Er staat een eethoek en er is een apart keukentje. De slaapkamer is door een boog gescheiden van de woonkamer en er staan twee eenpersoonsbedden. Het terrasje bereikt men via de openslaande deuren vanuit de woonkamer. Vanaf hier leiden enkele treden naar een groter balkon met zitje en zicht op de olijfboomgaarden.

Verzorging
U boekt deze accommodatie op basis van logies.

Overige info
Schoonmaak en wisseling van handdoeken is driemaal per week terwijl de lakens tweemaal per week verwisseld worden.

Alvast een kijkje nemen in Huize Eleonas? Klik

De reis is inclusief
Retourvlucht Kreta
Transfers
Accommodatie o.b.v. de door u gekozen verzorging
Service van de reisleiding


Prijzen en beschikbaarheid »

Bezoekers die deze accommodatie bekeken, bekeken ook:

Hotel
Alianthos Beach
Laagste vanaf prijs
o.b.v. 2 personen en
standaard verzorging
Lees meer »
vanaf: € 561
Prijzen en
Beschikbaarheid »
Hotel
Alianthos Garden
Laagste vanaf prijs
o.b.v. 2 personen en
standaard verzorging
Lees meer »
vanaf: € 405
Prijzen en
Beschikbaarheid »
Appartementen
Oasis
Laagste vanaf prijs
o.b.v. 2 personen en
standaard verzorging
Lees meer »
vanaf: € 363
Prijzen en
Beschikbaarheid »
Om Travelbits.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.     SLUITEN