3/5 (1 beoordeling)
Italië / Adriatische Kust / Caorle

Camping Laguna Village

 
BESCHRIJVING
KAART
Prijzen en beschikbaarheid »
Met de Adriatsiche zee naast de deur, het pittoreske stadje Caorle op loopafstand en in een prachtige bosrijke omgeving is de gezellige familiecamping, Camping Laguna Village een heerlijk plek om je vakantie door te brengen. Op de camping is het voor alle leeftijden goed vertoeven. Er zijn allerlei gezellige activiteiten en faciliteiten. Zo zijn er tennisbanen, een speeltuin, een voetbalveld en heerlijk lagunezwembad met jacuzzi. Hier kun je je vakantie ontspannen doorbrengen. De stacaravans zijn voorzien van airconditioning en een heerlijk terras waar u 's avonds lekker kunt nagenieten van een heerlijke dag aan de Adriatische kust.

Bij alle accommodaties in Caorle is het FamFun pakket inbegrepen zodat je nog meer uit je vakantie kunt halen. In Caorle kun je gratis deelnemen aan de volgende activiteiten;

* 1 rondvaart over de historische Lagunes bij Caorle
* 1x per week FamFun Open Air Cinema
* 1 begeleide familie fietstocht op een Citybike
* 1x per week Starwatching
* Minimaal 2 chill & fun activiteiten

Het exacte programma wordt ter plaatse bekendgemaakt en is afhankelijk van o.a. het weer, de ervaring en de groepssamenstelling. Alle activiteiten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Prijzen en beschikbaarheid »

Bezoekers die deze accommodatie bekeken, bekeken ook:

Om Travelbits.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.     SLUITEN